Inget är som det skall (Michelletimman) 

En författares vardag?
Den här helgen har jag signerat många böcker. Fantastiskt roligt förstås, men samtidigt känns det fortfarande lite underligt. Att jag skall skriva något i en bok till någon och skriva under med min namnteckning...
Vet inte om jag någonsin kommer vänja mig med det, dock försöker jag inte stressa utan njuta här och nu i detta ögonblick. För det har varit en hektisk vecka sedan boken kom ut.
Försäljningen skall gå bra och jag signerar, kör ut böcker, levererar, planerar event, skickar och svarar på mail, svarar på sms och försöker att fundera ut klockheter i denna pandemi-tid. I en tid som den här är inget normalt och man måste se möjligheter, inga hinder. Mycket handlar om vad jag gör nu. Inget är som det skall. Inget är som jag trodde, men det blir bra ändå.
Det måste bli bra!