Inget har ändrats

En månad till julafton.
4 veckor kvar att jobba tills att det är dags för lite vila och sedan uppladdning. De där vintermånaderna i början av året kan vara extremt långa ...och jobbiga. Då, när de här veckorna är avklarade vill jag åka tillbaka till New York igen (om nu allt med boken är färdigt till dess.)
Michelletimman utspelar sig till stor del i den här staden och jag har också under två tillfällen då jag jobbat med det här bokmanuset åkt till just New York för att prova idéer, få inspiration och för att skriva.
Anette frågade mig när vi satt på planet hem från New York om jag skulle kunna stanna kvar. Om jag faktiskt skulle kunna tänka mig att bo i New York? Om jag skulle kunna leva ett liv där och det för resten av mitt liv?
Mitt svar var då ja och så här några veckor senare när jag tänker efter har det inte ändrats.

På bilden poserar jag glatt i en selfie med vackra Bow Bridge bakom till vänster om mig och bakom till höger; Dakota Buildings. Det här skulle gärna få vara mitt dagliga promenadstråk. Den här staden skulle kunna få vara mitt hemma.