International food festival

Från stad till stad tar Geraud Market sitt matkoncept som tycks bli populärare för var år. En kringresande cirkus från april långt in i oktober. Idag sista dagen i Uddevalla och som matälskare var förstås jag där.
I år var det faktiskt riktigt bra. Kanske bästa året i Uddevalla. Då räknar jag med utbudet mat och delikatesser som erbjuds. Hur allt smakar vet jag förstås inte och det är där som mycket av det här konceptet faller enligt mig (och många med mig). Man vill ju smaka på lite av varje. Men istället för att erbjuda småportioner a la tapas stuk, erbjuds endast riktigt stora portioner a la söndagsmiddag. Där blir det fel, för jag vill ju köpa flera små rätter. jag vill inte bara äta av det polska köket, utan även lite franskt, italienskt, eller varför inte det för dagen spännande köket; "afrikanska". För egentligen skulle jag kunna ifrågasätta hur man kan säga sig ta en hel kontinents rätter, en värlsdel med fantastiska kök från t ex länderna i norr, eller det etiopiska, eller varför inte det formidabla Sydafrikanska....Men det försvinner i besvikelsen över att jag inte kan få prova mer saker. Mer matupplevelser.
Bortsett från det en trevlig tillställning, men med potential att kunna bli så mycket bättre.