Jag är en bloggare

Jag har skrivit 2694 blogginlägg fram till idag.
Detta under snart 10 år som bloggare.

Jo, idag kallar jag mig faktiskt det: Bloggare. Ett ord, ett epitet som jag aldrig trodde att jag skulle använda om mig själv.

4 december 2006 såg bloggen ljuset och just denna bild som jag använder i detta inlägg, använda jag också i just det där första inlägget.
I blogginlägg nummer 2 försökte jag berätta varför man skall blogga och framförallt varför just jag skulle göra det. Jag lyckades nog inget vidare, men just de där trevande inläggen blev startskottet på en lång, lång resa genom de sociala medierna.

På vägen har jag gjort bort mig och misslyckats, men just de där misslyckandena har faktiskt bäddat för min framgång och i realiteten är anledningen till att de just blivit över 2600 inlägg. För jag har vågat, jag har vågat att misslyckats, lärt mig, gott vidare och på vägen fått en del framgång. Jag har haft möjligheten att tjäna pengar på mitt bloggande, jag har fått vara del i samhällsdebatten, lärt känna massa nya människor och framförallt fått kunskap om en värld där man jagar likes, bekräftelse och framgång. Det är fascinerande kan jag lova.

Alla dessa kunskaper som jag fått under dessa tio år håller jag nu på att skriva ner och inom kort kommer ni få se resultatet.

Aldrig kunde jag tro att det här med att skriva en blogg skulle få bli en sån stor del av mitt liv.

Om ett tag (och inte allt för länge), hoppas jag att kunna berätta min historia. Berätta om mina knep, tips, men också tillkortakommanden i mitt bloggande.
Vad är det som krävs egentligen för att hålla en blogg igång år, efter år, efter år och samtidigt få människor att läsa den?
Det jag inte kunde svara på just då, den där dagen i december, i inlägg nummer 2, vet jag svaren på nu.