Jag är en Ninja

Söndag förmiddag. Det har slutat att blåsa som det gjorde i natt. Det har slutat att regna. Solen skiner och dagen fylls på med göromål. Jag dricker kaffe, tänker på den nya veckan som ligger framför mig och nattens avslutande hockeymatcher. Jag såg ett par av dem och några glimtar från andra. Nu väntar slutspel. Nu väntar slaget om Stanley cup. Men det jag tänker mest på är gårdagen på klubben. Vilken underbar avslutning på denna vecka!
Klubbtävling för barn - de små helt outstanding med sin vilja och kärlek till sporten. Föräldrar som villigt hjälper till och sätter mig stundtals sysslolös och så var det det här med "klubbtävling för barn..." Några av våra "något" äldre medlemmar ville också göra upp om medaljerna som dagen till ära låg strategiskt till så att solen kom åt dem, så att de kunde gnistra vackert.
Jag kunde inte motstå all energi och glädje, utan jag trängde mig också in i gemenskapen för att hamna på bilden som för mig får symbolisera allt det där som får livet att lyfta lite grann...
En Ninja i historisk bemärkelse må i all sammanlagd fakta kanske inte symbolisera allt det där positiva som jag här ovan beskriver, men en dag som den här, på klubbens egna tävling: Ninja cup, vill jag inget annat än att också vara en Ninja - att få vara med i denna fantastiska gemenskap.