Jag har börjat att räkna timmarna

I går kväll en praktfull och helt fantastisk föreställning på Radio City Music Hall. Antagligen det mäktigaste jag sätt på en scen och det slog mig i det där överdådiga att jag återigen drabbas av just julfeeling. Det här måste jag göra varje år vid den här tiden fortsättningsvis. Vid min ålder kan det vara svårt att få just den där känslan för jul som man en gång hade som barn. Är man intresserad av föreställningen hittar ni mer om den här.

Solen skiner även i dag och om någon timma blir det avfärd mot Coney Island. Så här års är Coney Island när tivolit är stängt nästan spöklikt. Den stängda nöjesparken på ena sidan och den öppna oceanen på den andra. Det brukar skapa en häftig dramatik och skådespel som man inte vill missa när man är här så här års. Min bok kommer delvis utspela sig här och jag behöver kolla upp ytterligare några saker.

Senare under eftermiddagen blir det att hänga på kaféer runt Washington Square. Jag läser ett tidigare inlägg som jag skrev i fjol om just Washington square. Detta för att fräscha upp mitt minne. Vill du läsa det så hittar du det här.

Det är två dagar kvar nu, eller t om mindre än så. Jag har börjar att räkna timmarna.