Jag måste göra allt det där som jag vill göra

Kvällen är kall, men skön och jag tar en extra runda för att verkligen ta in all den där friska luften djupt ner i lungorna. Det blir en skön kvällspromenad i mars.
Dagen har varit bra, utan att sticka ut. Jag har gjort mitt jobb, men inte det där extra. Det var så det kändes då. Nu så här efteråt inser jag att jag har fått väldigt mycket gjort idag. Mer än brukligt. Tänker på det när jag tar den där kvällspromenaden. En riktigt skön känsla.
Och det är det där som gäller just nu; att samla på en massa skön känsla. Jag har inte tid med annat.

Och..innan jag plockar fram min dagbok hur skrivbordslådan, hämtar jag en kall öl och dricker innehållet direkt ur flaskan. Det kan inte vänta till helgen, eller till någon annan dag över huvudtaget. För jag måste göra allt det där som jag vill göra. Livet är alldeles för kort för annat.