Letters from the wasteland

Det fanns en tid då jag tog min tillflykt till naturen. Långt bort från allt mänskligt väsen, där jag ägnade mig åt att skriva brev till mig själv och andra.
Så här i nutid och med en känsla av att det var miljarder år sedan, låter det helt befängt. Faktiskt snudd på galet. Men, bara "snudd på", för jag vet att den där tiden var viktig och formade mig till den jag är i dag och hur det än är så kan man inte ha det ogjort.

Jag har gjort många galna saker. Jag har varit en gränsöverskridare. Jag har hoppat och jag har upplevt fallet. Jag har inte alltid hamnat på bägge fötterna. Som oftast har det gjort ont. Jag har tagit smällarna.

Livet förändras. Nu befinner jag mig alltid i civilisationen, men ibland och inte sällan kan jag tänka tillbaka på den där tiden och då som positiva skeenden. Tänka tillbaka på letters from the wasteland." Tillflyktsplatsen, galenskapen och tillfälliga reträtter för att ladda om...
Jag är den jag är.