Lyin' Eyes

Det är utfrågning i försvarsutskottet och allt sätts nu på sin spets kring IT - skandalen i Transportsyrelsen.
Förhör i justitieutskottet väntar och det var längesedan det här landet hade en liknande kris, (även om det förekommer rätt som det är.)
Jag ser det på två sätt. Om statsråden inte informerat sin kompis och chef statsministern (som i och för sig känns otänkbart) tyder det så tydligt på inkompetens och försummelse så att man blir riktigt orolig. Å andra sidan känns det så orimligt att man faktiskt inte berättat en sådan här sak och om det skulle vara fallet far man med lögner.
Så, antingen är man inkompetent eller så ljuger man.
Ja, man får själv välja vad man tycker känns minst hemskt.

Förövrigt är det också en dag då "Arbogakvinnan" inte bedöms vara psykisk sjuk och kan därmed dömas för mord och i Södra Frankrike fortsätter det att brinna, samtidigt som Justin Bieber ställer in sin turné och över 100 000 kunder i vårt land drabbas när företaget Babs paylink, som har hand om kortbetalningar över hela Sverige får tekniska problem.

På andra sidan Atlanten är Kid Rock i full färd med sin kampanj för att bli Borgmästare i Detroit och enligt dagens siffror leder han överlägset.
Allt kan hända i dessa Trump-tider.

Jag tar dock allt med ro och har fyllt en termos med ett utsökt svart härligt kaffe, samt några flaskor Budweiser och förflyttat mig till en en skön plats där jag kan ägna mig åt beskådande. Eagles spelar och sjunger "Lyin eyes" och allt är så uppenbart i denna stund och tid.