Medan jag kisar mot solen

Våra baconsmörgåsar på grillen blev fenomenala och lite av en ultimat lunch så här en varm och solig söndag.
Och det är ju inte bara söndag, utan också nationaldag, något som jag faktiskt haft i tanken under allt jag gjort denna dagen. Just nu gör jag dock inte så mycket. En kopp kaffe och kisande mot solen.

Vi rullar in på de sista veckorna. De sista dagarna och den här tiden är alltid speciell eftersom att i mitt arbete har en ganska tung period avslutats och nu skall allt sättas på plats under några dagar för att sedan kunna utvärderas och avslutas.
Jag tänker på det där samtidigt som jag ser att moln är på väg in över Färgelanda och visst är det lite kyla i vinden som nu dansar in?

Jag smuttar på kaffet som fortfarande är hett och torkar en svettdroppe från pannan.