Medelålders män med gitarrer


På bilden min far (till vänster) och min farbror. Över 40 år sedan denna bild togs. De är 20-någonting. Unga män med gitarrer. En härlig bild från min barndom. Någonstans i dess närhet springer antagligen jag, min bror och mina kusiner. Jag växte upp i ett hem med mycket musik. Mycket levande musik till och med. Det har format mig.

Numera är så gott som alla artister jag lyssnar på äldre medelåldersmän. Just nu sjunger och spelar Neil Young Old man i mitt rum. Tänker på min äldsta bror. Han delar dessa erfarenheter. Han har dessutom beskrivit det väl här. Lyssna!
Tycker om den beskrivningen.

Min blick skannar över min samling av gitarrer. Jag går fram till dem, tar på dem, greppar en och en. De är alltid redo.

Denna söndag är väl intecknad, men ...jag bestämmer.
Bara några minuter, bara en stilla avstämning innan allt det där andra. Saker få vänta när en medelålders man attraheras av sina gitarrer.