Men först skall jag prata lite mer om Michelletimman

I januari i år hade jag ett par bokevent inbokat, men pandemin och omikrons framfart satte tillslut stopp för det och det fick ställas in.
Nu har det dock börjat komma in förfrågningar igen och jag skall åter få möta läsare i ett trevligt och spännande sammanhang.
Att pandemin har ställt till det både för stora och små är ett faktum, även om jag i jämförelse kanske inte lidit sån skada som många andra inom kulturen gjort. Dock kan jag konstatera att bokdebutera mitt i en brinnande pandemi inte blev så där positivt speciellt, då mycket av det där roliga i samband med och efteråt boksläppet inte kunde genomföras på ett sånt sätt som man skulle önska.
När det är dags för nästa boksläpp har jag en förhoppning om att allt skall vara som det skall.
Men först skall jag prata Michelletimman ett tag till.