Min blogg har aldrig mått bättre

Min blogg har aldrig mått bättre. Plötsligt når jag sidvisningshöjder som fornstora dagar.
Innan året är slut har denna blogg fyllt 11 år. Det är få i "branschen" som faktisk hållit på så länge.
Dessutom har det aldrig funnits för mig att sluta! Jag kör på, dag efter dag, vecka efter vecka.

Hur allting började - min bloggresa kan ni läsa om här.

Att blogga har aldrig för mig blivit tråkigt. Med tiden har också alla dessa hjälpmedel som finns, gjort det ännu mer spännande att hålla på.
Som Google Analytics t ex. Vilken grej! Att i realtid kunna sitta och se hur många som är inne och läser är en fantastisk insikt ...och boost. Att över tid se hur läsare kommer och går...
Alltid är det någon inne. Denna strida ström av besökare fascinerar.

Ofta blir det mer besökare under en dag då jag inte publicerat något inlägg. Vid tillfällen då jag varit "borta" mer än tre dagar ser man dock hur besöksstatistiken sjunker ganska fort.
Det gäller att hålla igång och att aldrig tystna.
Det handlar om att hålla sig vid liv på sociala medier. Dör jag där där min blogg.

Ibland kan det vara svårt att se någon logik med det här varför man får högre besöksfrekvens vissa dagar än andra dagar. Självklart har inläggets ämne, rubriksättning och aktualitet betydelse, men är inte en självklar besöks - succé för det.

Det har dock betydelse när ett inlägg publiceras.
Tidigt på morgonen är alltid bra, men det behöver vara innan 0600. Alternativet är klockan 22.00. Den stora "läsa saker på socialamedier" timman.

Det är roligt att jag fått många nya läsare den sista tiden. Jätteroligt att ni hittat hit!

I min blogg skriver jag om att vara Tommy Widekärr. Rakt av. Personlig, men sällan privat. Några brukar säga att jag skriver om "livet". Det är sant.

Något kommentarsfält finns inte längre som ni kan skriva i. Detta tog jag bort när det var som mest ilska kring mig som person och bloggare. Däremot går det jättebra att skriva några rader via mejl; Tommy.widekarr@gmail.com.
Det brukar några stycken hörsamma varje gång. Ibland någon, ibland ingen, ibland ett flöde. Kul!

Att blogga kräver inga förkunskaper.
Att bli en framgångsrik bloggare är inte svårt.
Vi människor fullkomligt älskar att höra skvaller, läsa om tokerier, läsa om människor som gör bort sig, är elaka, eller sticker ut med en oliktänkande åsikt. Jag har lärt mig det nu.

Jag fick en gång av en läsare förklarat för mig att jag hade en provocerande syn på livet. På så sätt tycks denna blogg hålla sig vid liv.