Min dag

Det är min dag idag. Ovan - en bild som väcker minnen. En bild tagen i det förgångna. Från en annan tid, snudd på ett annat liv. Det finns glädje där. En bild ljuger aldrig. Det var min dag.

I dag är också min dag. Jag uppskattar födelsedagar. En egen dag är den finaste presenten. Många tycker att födelsedagar inte är värda att fira. Varför skall man fira att man blir äldre?
Det skall jag svara er på: Därför att man haft ynnesten att leva ytterligare ett år i detta ganska korta jordeliv. Det är värt att fira, även om livet långt ifrån är en dans på rosor, så är det värt att leva.

Jag förväntar mig inget av min dag, mer än att kunna få välja det som jag själv vill göra. En hel dag då man släpper alla måsten, tråkigheter och bara gör det som man tycker är roligt. Jag har inga förväntningar, men jag ser framemot att åka till klubben och hålla i träning. Jag ser fram emot en lång middagsstund tillsammans med familjen, kanske spela lite gitarr och något trevligt samtal.
När kvällen kommer hoppas jag på att Toronto vinner över Montreal och när slutsignalen ljuder, bege mig ut i natten och titta upp mot den där stjärnbeströdda himlen och återigen konstatera att allting är vackert.