Min vrå av världen

Solen är på besök!

Och jag installerar mig i min "vrå av världen". Det är hett och för första gången denna sommar känner jag den riktiga sommarfeelingen. På hemmaplan skall kanske tilläggas.
Och av någon anledning minns jag den där Lemarc- låten som beskriver sommaren och förälskelsen så fint.

"Varje människa behöver en vrå av världen Nånting dom kan kalla sitt Detta huset kanske inte är mycket värt Men det är det jag kallar mitt Min vrå av världen

Snart så kommer det nån som jag älskar Hon ringde från en kiosk inne i stan Om hon inte missar färjan är hon här innan jag vittjat mina garn Å om jag bara kan ha henne här intill Får alla sommarens regn falla ner precis som dom vill"

Länge sedan jag hörde den där härligt somriga och kärleksfulla låten. Borde spelas oftare i radion så här års.

Jag tänker dra mig åt kusten, men det får vänta en dag eller två. Måste läsa färdigt den här boken först som jag håller på med och fundera klart över en del planer jag har. Att smida planer är en skön semestersysselsättning. Funkar både när det regnar eller som idag när solen gör ett sällsynt gästspel.

Jag har en del att göra med den här bloggen också. Har planer för den med och det har jag ju sagt förut. Dock behöver jag komma till skott med det nu.

Att ha semester kan vara ett slit, även om man inte får gjort något större.

Jag stannar nog en stund till här i min vrå av världen.