Mycket bättre

Jag roar mig med att lägga upp i mitt tycke, fina bilder från platser runt om i världen där jag varit, men innerst inne vet jag ju att Ellenö alltid kommer vara den vackraste platsen på jorden. Att jag bor i allt det vackra.
Och den här veckan blev inte magisk, men riktigt bra och nu vill man bara ha mer, mer och mer av den där injektions-sprutan som var dag denna vecka fått mig att må bra och nästintill fått mig känna tillfredställelse.
Söndagen blev dessutom inte alls vad jag tänkt och inte fick jag skriva allt det där som jag planerat, men det blev bra ändå. En härlig och inspirerande promenad tillsammans med en älskvärd person med efterföljande god fikastund och därefter en oväntad fantastisk sömdagsmiddag på lokal med människor som står mig nära.
Ibland blir det inte som man tänkt sig, utan mycket bättre.