När jag är på väg

I slutet av juni väntar en resa till Florida.
Den beställdes innan jul och var liksom mitt sätt att ändra fokus från mörkret till ljuset. Om en tro på en annan tid, något bättre, en tid då friheten var tillbaka.
Idag känns det inte troligt att det blir något med den där resan, men den har ändå hållit mig vid liv de här månaderna då tristessen känts som jobbigast.
Idag har jag suttit och kollat på gamla Floridabilder. Minnen tillsammans med familj och vänner som sträcker sig 3 decennier tillbaka i tiden. Allt från luffarliv i Key West, galna upptåg med vänner i Cocoa Beach, oförglömliga minnen från ett stekhett Miami,Bikers week i Daytona med vänner, födelsedagsfiranden i Orlando, lata härliag dygn i favoriten Fort Myers beach, otaliga airboatfärder i Everglades och mycket mycket mer.

...och just i kväll hade jag gärna hängt på Sloopy Joes i Key West med trevligt sällskap och ett skönt band på scenen.