Närmare slutet 

Den här resan närmar sig sitt slut och vi har en dag kvar att ta hand om. Sedan väntar hemfärd och direkt arbete och annat som jag också uppskattar.
Men idag njuter vi av den här dagen och ser till att göra något spännande av den.
Mycket på den här resan har varit så överväldigande och det har varit svårt sortera ut allt som vi är med om under en dag. Nu väntar reflektion och det finns all anledning att återkomma med historier och inlägg från dessa veckor.
Vi har så mycket bilder, men när man börjar att titta på dem och gå igenom dem, blir det genast så svårt, men bilder kommer. Mycket mer bilder... Och mer berättelser från en resa där jag försökte knyta an till min barndom och gav mig ut på en resa där de som jag läste om i mina böcker som barn och som jag fann i leken, synliggjordes. Men det blev så mycket mer.
Tack för att ni varit med oss alla dessa mil genom nio delstater och oändligt med platser i mellanvästern.