Nästa kapitel i mitt USA-äventyr: Sydstaterna Väntar

Det är 25 dagar kvar tills nästa USA-äventyr!
Den amerikanska södern kallar!
Ni som har följt mina resor genom åren vet att jag har ett stort hjärta för USA. Förra året fick vi uppleva mellanvästern i all dess prakt, med över 600 mil genom 8 olika stater. Det var en resa fylld med minnen av barndomshjältar som Kit Carson och Wyatt Earp, men också en möjlighet att lära känna det nuvarande USA - från nya abortlagar till Donald Trumps mur. Vi spenderade timmar i samtal med människor på plats, i ett försök att bättre förstå deras perspektiv och upplevelser.

Denna gång tar vi oss an sydstaterna, och jag känner redan nu förväntningarna bubbla. Fokus kommer ligga på den rika politiska historien, den förtrollande musiken och den fantastiska maten som området är känt för. Vi kommer att utforska Virginia, North Carolina, Tennessee, Kentucky och West Virginia och jag kan knappt vänta på att dela denna upplevelse med er.

Under vår resa kommer jag att dela inlägg här på bloggen, men också uppdateringar på sociala medier. Jag hoppas att ni kommer att följa med på detta äventyr, oavsett om ni själva är intresserade av amerikansk historia, musik, mat, eller bara gillar att följa med på spännande resor.

Kommer du att hänga med? Jag hoppas det! Det kommer att bli en otrolig resa genom den amerikanska södern, och jag kan inte vänta på att se vad vi kommer att upptäcka tillsammans. Vi ses snart, i USA!