Nerv och adrenalin

Visa dagar passar bättre för hockey och öl än andra. Om jag nu skall var ledig några dagar bör jag fylla minst en av dem med bara "Tommysaker".
Det är kallt och mulet ute, men inget snökaos som det pratats om i andra delar av Sverige. Västkusten tycks klarat sig ganska bra.

Jag har planer på att ta mig ut på vägarna senare. Är sugen på att gå på lokal, men bara om vädret tillåter det. Jag tänker inte sitta i en buss i ett snökaos. Vi får se.

Dagen rullar på. Jag sitter still. Plöjer igenom nattens NHL-matcher. Det är enbart njutning.

För en tid sedan startade jag en youtube-kanal med en likasinnad. Det är det roligaste jag har gjort på länge. En kanal där jag får fullt utrymme att prata om något som är ett av det roligaste som jag vet. Att dessutom få göra det med någon så påläst och dedikerad som Johan, ger mig den där lilla extra energin som är så skön.
Det märks verkligen på mig när jag ser inledningen på nedan avsnitt. Den glädjen och galenskap går inte att ta miste på.

I matchen jag tittar på hettar det till. Det är dags för ett avgörande. Det är nerv och adrenalin. Det är välmående och tillfredställelse.

Det är en kall och grå dag i januari fylld av så mycket förhoppningsfullhet.