Ny tid

Sommaren är på väg bort och vi upplever en klar linje mellan sommar och höst. Främst för att vi tillslut fick "sommar" och augusti blev precis det där vi arma, värmetörstande, så länge längtat efter. I kalendern är september en höstmånad och lagom till det där månadsskiftet, så skiftade också vädret skrud. Nu blött igen och det är så mycket regn så att man stilla funderar på hur mycket som egentligen finns där uppe och bara skall ner? Jodå, jag vet allt hur det fungerar med vattnets kretslopp, hur regn blir till, hur det fungerar med väder och vind, men ibland verkar det där inte alls så logiskt när man liksom aldrig ser något stopp på det. Har från och med nu svårt för regn bara sådär "by the way".

Jag bloggar igen. Längesedan. Jag har hållit mig i gång. Så är det. Ingen vanlig skrivtorka, eller kramp som en del kallar det. Bara att det skrivna ordet fått hålla tillbaka för allt det där som man kallar det "nödvändiga" och så prioriterar man det före det där som man egentligen skulle vilja. I det här fallet att blogga, skriva musik och texter, släktforska och återberätta. De här åren mellan 40 och 50 skall vara då som livet går som fortast. Då som tiden inte räcker till. Då det är som mest fullt upp.
I helgen kickoff med klubben. Ett helt gäng engagerade klubbfunktionärer. Övernattning, SPA, nöje och massor av arbete. Ideellt arbete. Ett gäng människor som offrar en helg på att göra en insats för klubben. Det är allvar, fokusering, vänskap och en tro på att kunna vara med och göra något bra. Vi har en fin klubb. En fin klubb med fina människor.
Irritation nu. Jag håller på med ett nytt musikprojekt, men allt blir bara fel! Trots att jag har inspiration och vilja. Det låter bedrövligt. Sången Kass. Hittar varken rytm eller melodi. Gitarrspelet lika dåligt... Osäker på om det kan finnas något som kan få mig på sämre humör.. Det är vid såna här tillfällen som jag verkligen längtar efter öl, längtar efter berusning, längtar efter att bara få tillåta sig vara förbannad, men det är nya tider nu. Brygger en kanna te istället. Sätter på teven och stänger av skallen. Jag möter en ny tid och försöker hålla ut.