Old trail town

IMG_20220728_142908jpg
Old Trail Town i Cody, Wyoming är en levande tidskapsel som tar besökare tillbaka till vilda västerns dagar. Detta museum och historiska område är beläget i närheten av Buffalo Bill Center of the West och är en populär destination för turister som söker en autentisk upplevelse av livet i det amerikanska västern. 
Vi kom från Forsyth, Montana efter att vi tillbringat ett par dagar vid Little big horn och målet var nu Yellowstone national park. Cody skulle komma att bli det sista stoppet innan vi gav oss in i den enorma parken. 

Old Trail Town grundades av Bob Edgar, en lokal historiker och bevarare av den amerikanska västerns historia. Hans vision var att skapa en plats där besökare kunde uppleva vad livet var som för de tidiga pionjärerna som bosatte sig i Wyoming och den omgivande regionen.
IMG_20220728_142843jpg
När vi anlände till Old Trail Town kändes det som att vi hade rest tillbaka i tiden. Området var fullt av autentiska byggnader från 1800-talet, inklusive en saloon, en skola, en kyrka och en poststation. Det var som att gå runt i en spökstad, fast befolkat av människor från en annan tid.

Vi började vår utforskning av området med att besöka en av de mest kända byggnaderna på Old Trail Town, saloonen från Hole-in-the-Wall. Detta var en av de mest berömda saloonerna i vilda västern, känd för att vara tillhåll för legendariska banditer som Butch Cassidy och Sundance Kid. Saloonen var full av autentiska föremål från tiden, inklusive en gammal pianola som fortfarande fungerade.
IMG_20220728_150946jpg
Nästa stopp var den gamla skolan, där vi fick uppleva hur det var att vara en elev under 1800-talet. Läraren visade oss runt i klassrummet och förklarade hur eleverna fick lära sig att läsa, skriva och räkna på den tiden. Vi  kunde inte låta bli att imponeras av den stränga disciplinen och den hårda arbetsbelastningen som eleverna utsattes för.
IMG_20220728_143917jpg
Efter att ha utforskat skolan gick jag vidare till kyrkan, en magnifik träbyggnad med imponerande detaljerad arkitektur. Inne i kyrkan var det tyst och fridfullt, och jag kände mig som att jag hade rest tillbaka i tiden till en annan era.

När jag vandrade runt på Old Trail Town fick jag lära mig mycket om livet i vilda västern. Jag fick också höra många intressanta historier om de legendariska personerna som hade levt och arbetat i området. Jag kunde inte hjälpa att känna mig fascinerad av denna period i amerikansk historia.

Efter att ha tillbringat flera timmar på Old Trail Town, kände jag mig både upplyft och berörd av min upplevelse. Detta var en plats som verkligen kunde ta besökarna tillbaka i tiden, och jag kände mig tacksam för att jag hade haft möjligheten att utforska det.

Old Trail Town i Cody, Wyoming en fantastisk plats att besöka för alla som är intresserade av historia och hur folk levde förr i tiden. Att det dessutom är från en spännande tid som många kan relatera till från både film och böcker gör det än mer intressant. Old trail town, Cody är ett måste -besök om ni befinner er i Wyoming.

IMG_20220728_144254jpg
IMG_20220728_145549jpg