Playing For Change 

Ni som följer min blogg vet att en av de viktigaste sakerna i mitt liv är musik. Jag tror på att musiken har en speciell kraft och kan åstdadkomma stordåd. Därför stöder jag den världsomspännande organisationen Playing For Change (PFC) vars syfte är att knyta ihop världen genom musik. PFC startades 2002 och jobbar för att överbrygga gränser och minska avståndet mellan människor.
PFC har även skapat en stiftelse, Playing For Change Foundation, som etablerar musikskolor för barn i olika delar av världen.
Något som ligger mig varmt om hjärtat.

I kväll avslutar jag med att erbjuda er denna fantastiska klassiker som betytt mycket för mitt egna musikintresse. Jag upptäckte The Band i slutet av 80-talet och Robbie Robertson blev snabbt en favorit och musikalisk förbild.

Oavsett om det är kväll eller tidig morgon, eller kanske lunchtid för dig, ta dig tid och lyssna och se den här versionen av The Weight som är ett projekt i just Playing For Change.
Tänk vad man kan göra med musik tillsammans med dagens teknik. Helt fantastiskt!
Titta, lyssna och njut!