Rhinestone Cowboy

Sent i går kväll och innan Toronto Maple Leafs erövrade det så viktiga och åtråvärda förstavalet i kommande draft, såg jag en film, en dokumentär som nästan ett dygn senare fortfarande griper tag i mig.
Dokumentären om Artisten Glen Cambells sista turné som varade i 425 dagar och 151 shower. Skulle kunna vara vilken avskedsturné som helst om det inte vore för att Glen berättade i ett pressmeddelande i juni 2011, att han hade Alzeimers och nu skulle göra sin avskedsturné.
En film om en stor musikalisk mästare som stundom visar på hans briljans och otroliga publiknärvaro och nästa stund hur elak denna fruktansvärda sjukdom är. Allt snyggt inramat av storheter som Springsteen, The Edge, McCartney, mfl. Man kan både hyra den och köpa den på Itunes. Kolla gärna in trailern.

Söndag kväll. Veckans oväder har dragit förbi. I dag mestadels sol och lite värme. April har varit ovanligt tuff och prövande för oss sol och värmetörstande nordbor. Nu glömmer vi det och rusar in i majs förhoppningsvis varma och härliga famn. Och...jag kommer njuta av den där filmen ett tag till.