Snart dags för konfirmation


Morgon.
Jag sitter och kollar på gamla bilder. Något som blivit något som jag ofta gör numera. Vi lever idag i en värld full av möjligheter att dokumentera livets skeenden och direkt få ha möjlighet att ta del av dem.
Det skall snart bli konfirmation. Min brorson konfirmerar sig och jag tittar på bilder från min sons konfirmation för några år sedan. Bland annat detta på mig och brorsan. Vi har precis gått ur kyrkan och alla står utanför för fotografering, småprat och för att hälsa på dem man känner. Min son är vänster om mig i bild.
En fin stund med glädje, en och annan djup suck och massor av förväntningar inför eventuella kalas som står näst på tur.

Den här veckan kommer också snart ta slut hur intensiv och mastig den än är.
Men en ganska lång semester hägrar..

Nu ställer jag in autopiloten och kör på ett tag till. Sedan blir det standby-läge