Tack för allt (sista natten med gänget)

Jag börjar dagen med att se Toronto mot Montreal, äter sedan frukost, klär på mig, läser, dammsuger, lagar mat, åker och hälsar på morsan.. precis i den ordningen har dagen genomförts.
Hos morsan plingade min telefon till. Ja, ni vet sådär som den gör när den skall delge oss en viktig nyhet. Espn var först, strax därefter TSN. Franson och Santorelli fortsätter vidare i Nashville. Utförsäljningen har börjat...

Morgonens Torontomatch var bra. Kanske den bästa jag sett i år. Grymt högt tempo, som om det vore slutspel. Tajt, jämnt och nervkittlande. Mestadels ett Toronto som hade övertag, men 1-1 stod sig till slutsignal och även över förlängning. När det var dags för avgörande straffar kände jag redan innan att nu var det kört. Torontospelarna tycktes känna detsamma. Det blev förlust, men en förlust utan bitterhet den här gången, inga hard feelings. En sista natt med gänget. Sista matchen med dessa lirare. Jag visste det innan den här matchen. Loppet var kört oavsett vinst eller förlust. Dags att sälja av och bygga nytt. Ännu en gång...
Oavsett om jag som suporter haft flera synpunkter på det här laget, så har jag ändå älskat det. Så många spelare som jag verkligen tagit till mig. Ett lag som jag (kanske naivt) faktiskt trodde på.
Tiden är ute, men jag fick en "sista natt med gänget". Alla ni hängivna fans till någonting vet precis vad jag pratar om. Tack för allt TML anno 2014/2015.