Tiden innan, nära slutet, snart allt nytt

Om en vecka kommer jag kunna se framemot dryga två veckors julledighet. Det är en tid då det är dags att lägga locket på brunnen, summera och kolla in de nya planerna. Att börja kolla förbi jul och nyårs helg för att drömma om det som kommer därefter. Ett helt nytt år. Helt nya dagar att drömma om. Att ha förväntningar på.
Men det är mörkt. Mörkt som en grav. men snart vänder det. Om tio dagar var det någon som sa. Då blir det åter ljust.
Det är jobbigt nu. Vi saknar soltimmarna. Det är som det är helt enkelt. Det gäller att hålla ut.
Den här bilden är på mig, min brorson och far och son Bäcker. Far Bäcker berättade idag att detta var den 23 terminen i rad som jag och han kört dessa lördagsträningspass. Våra kollegor har genom åren skiftats, men de senaste åren har det varit vi på bilden , plus min son.
Två Bäcker, två Widekärr. Ibland 3 Widekärr. Häftigt.
Nu paus och om Corona så vill, kör vi igång i januari igen.

Jag njuter av lördagskvällen. Det är mörkt, men vackert. Snart jul och sedan ser jag framemot ett nytt år