Tillbaka till naturen

Det är 70-tal och jag och min bror Ronny tillsammans med våra föräldrar, har en liten picknick i skogen. En vanlig företeelse under min uppväxt. På bilden är även min morfar med, men i stället för en smörgås som jag ses mumsa på, har han valt en pilsner. Säkerligen ett bra alternativ i denna stund.
Min far bakom kameralinsen.

Det är sådant här som jag tänkt på när jag legat till sängs och väntat ut den där sjukan. På min uppväxt, på mina föräldrar, mina bröder och mor och far-föräldrar. I en del hänseenden kan jag konstatera att jag varit sämre förälder än vad mina var. Så här i efterhand önskar jag till exempel att jag varit mer för dessa helgupptåg i skog och mark tillsammans med barnen. precis så som mina föräldrar var. Det har jag inte varit. Ibland och som nu, kan sådana upptäkter kännas tunga.