Tommy ger svaren

För ganska exakt fyra år sedan i Tunisien tog jag denna bild av min son. Jag är ganska säker på att han var rätt ensam om att vara Penguins fan där vi befann oss; en oas vid Sahara. Kanske i hela Afrika för den delen.

Så här års är det Stanley cup som gäller och hockey-VM brukar kännas mycket ointressant. Så också i år. Dock har det gett mig en idé om att prova något nytt. Så nu kör vi Tommy ger svaren.

1. Det är mycket snack om fighten mellan Matthews vs. McDavid inför VM. Detta VMs fight om vem som kommer vara VMs bästa spelare kommer stå mellan två andra ungdomar; Ryske Artemi Panarin och amerikanen Dylan Larkin.

2. Brad Marchand är det här VMets absolut största profil

3. Med tanke på hur Matt Murray spelar i Penguins i detta slutspel, samtidigt som Marc - Andre Fleury sägs vara helt återställd skulle det inte förvåna mig om Fleury blir den där Förste-keepern som Toronto Maple Leafs så väl behöver. Varför inte ett byte Bernier - Fleury?

4. Ingen högoddsare om sparkade Anaheims Ducks tränaren Bruce Boudreau snart coachar Erik Karlsson i Senators.

5. Matthews Kommer definitivt bli Maple Leafs första val i draften oavsett hur bra de där finnarna Laine och Puljujärvi än är. Toronto har många unga duktiga ytterforwards. Det är en riktig första center de behöver. Därför finns inga andra alternativ.