Upptäcktsresandena

På en mycket trevlig resort i Pembroke pines avslutar jag en intensiv och händelserik dag. På bilden ser ni oss redo att ge oss ut i träsket. En resa som vi gjort förut. För den här familjen vill i grunden inte ha några större överraskningar utan vill ha "säkra kort", även när vi ger oss ut på upptäcksfärd.
Jag tror dock att det blir bättre med åren. Det här var
t ex den gången som vi fick ut allra mest av Billy swamp, även om en kär familjemedlem inte var med denna gång.

Nu har jag och min son badat och vi har sett oss om i omgivningarna. Vi har spelat kort och jag har fått druckit några öl. Sålunda ett bra avslut för upptäckare.

Klockan närmar sig tio och jag är ensam kvar uppe, men lär inte bli sen. Dagen har även tagit styggt på mig.

Åskoväder är på väg in och det är därför oklart hur länge vi stannar här. Vi har en plan, med viss flexibilitet.

En viss osäkerhet skapar spänning även hos en familj som i grunden inte alls vill drabbas av några överraskningar.