Utan kläder i Balearerna

Jag är utan kläder igen.
Det börjar bli en regel så fort jag åker iväg. Samma visa när jag var i New York i februari och när jag var i Teneriffa i januari.
Så efter en varm och solig dag då jag sovit vid poolen,då just sömn också är något jag har brist på, så skall jag nu ge mig ut och köpa kläder och skor, toalettartiklar och annat som jag kan komma att behöva. Den här gången tycks faktiskt min väska vara borta på riktigt. När jag pratade med flygbolaget i morse var de verkligen uppgivna. De hade ingen aning om var den kunde vara.
Jag berättade att jag särskilt frågat på bolaget i Barcelona om min väska verkligen skulle komma med på söndagsmorgonens flyg. De hade himlat med ögonen och sagt självklart. I den stunden kände jag nog på mig att det skulle bli så här igen.
Och inte konstigt det, då ingenting fungerat med flygbolaget hittills. Förvisso tog de mig till Barcelona och visst fick jag ett rum tillslut efter 4 och en halv timmas väntan och mycket argumenterande, men matkupongerna till den stängda restaurangen hjälpte föga och den utlovade taxibussen både till hotellet från flygplatsen och sedan tillbaka tidigt i morse kom aldrig.
Men jag är positiv. Det finns värre saker. Mycket värre.