Uthållighet

Det är så många saker som jag har lärt mig under den här tiden då jag jobbat med mitt bokmanus. Både om mig själv, skrivtekniker och den ständiga kampen med att hålla en historia vid liv. Uthållighet är ett svårt moment. I början flyter allt på så lätt, men med tiden blir själva skrivandet också en vardag. Det handlar om att hålla på strukturen och ta bort alla de där störande momenten runt omkring en. Att finna en lugn vrå.
Just uthållighet har nog alltid varit en paradgren i mitt liv. En stor anledning till att jag t ex utan avbrott fortfarande bloggar efter alla dessa år. Ändå är just det där att hålla ut, att vara tålmodig som är det svåraste för mig just nu. Man vill ju så mycket. Man vill ju bli klar i tid samtidigt som att de skall bli bra.
Jag fortsätter att fokusera, kör på och försöker inte tänka så mycket på det. En dag är jag framme vid mitt mål. Att faktiskt skrivit min första bok och det på riktigt.