Vissa frågor skall man svara på först efteråt

Min mor och far har varit på en ö i Atlanten i flera veckor. De har haft sol och värme och några riktigt härliga veckor får jag rapporterat till mig, men nu är det slut på det där ö-livet på ett tag. Det skall ha återvänt till Dalsland igen. Tillbaka till ett februari deluxe.
Jag behöver inget "februari deluxe" och kanske inte en ö i atlanten heller.
I nuvarande stund är jag egentligen osäker på vad jag behöver överhuvudtaget.

Och under min självalda, ensamma Afterwork lägger jag ner tid på att ta till mig och reflektera över alla de där möjligheterna som jag fått kring livets väg.
Livets oväntade erbjudanden som man aldrig kan förutspå när de kommer, dock att de gör det förr eller senare.

Jag har varit bra på att säga JA. Bra på att ta chanser. Kastat mig in i ovissheten bara därför att jag aldrig någonsin vill ångra något när det är dags att summera.
Det har varit framgångsrikt för mig, även om det säkert gett mig en del smällar på vägen.

Idag är det egentligen inte annorlunda, men i min trygghetsbubbla behöver jag numera bli bättre på att INTE använda mig av "säkerhetslås och linor".

Att faktiskt i min ålder tillåta mig att inte svara direkt på vissa egna frågor som att;

kan man verkligen göra så? Vad kommer det få för konsekvenser? Har jag råd med det? Borde jag göra på något annat sätt? Frågorna kan vara många och handla om vitt skilda saker. Dock vet jag numera att vissa frågor skall man svara på först efteråt.