Längtan till Fort Meyers beach

Det regnar ute.
Det är väntan på att detta år skall ta slut. Det är total slöseri av tid. Jag har tagit mina promenader och jag dricker mitt söta vin. Neil Young försöker få mig i stämning. Få mig på humör.
Jag har försökt att skriva några avslutande textrader i en sång och jag försöker strukturera mina tankar, stukturera mina planer.
Jag går bet hela tiden. Istället fångar ett gammalt foto mitt intresse. Barnen som bygger sandslott medan solen går ner i havet. Vi har tillbringat hela dagen på Fort Myers beach. Året är kanske 2008? Vi vill inte åka därifrån. Eric är så liten där. Allt är så oskyldigt.
Jag tittar igenom denna sommarens kort från samma plats. Fort Myers beach är en återkommande favoritplats. Det är där jag vill vara just nu...
Det här året är snart slut och allt jag vill, vilar på drömmar och längtan från det förflutna.