21

Vaknade av en underbar soluppgång som får symbolisera denna vecka. Tuffa dagar med en trasig tvättmaskin som finalen av arbetsveckan. Det där meddelandet på fredag förmiddag hemifrån skulle kunna få vem som helst ur fas. Lika nedslagen av första meddelandet, lika glad blev jag av det andra. "De var här på fem röda och konstaterade att den är slut. De kommer med en ny strax". Så lät textmeddelandet. Det här med att hyra sin bostad har helt klart sina fördelar och det kommunala bostadsbolaget Valbohem och dess vaktmästare är verkligen på hugget.

Igår kom solen och Alla barns dag kom och gick. Somnade i stolen på balkongen när jag kom hem. Med solen i ansiktet. Nöjd med dagen, nöjd över att allt var så bra.
Sedan Eurovision och svensk eufori, men jag somnade innan rösträkningen. Vaknade upp med Måns som "kapat" all social media. Lika bra att gå upp.
Och så var det ju den där gigantiska soluppgången där runt halv fem som likt en bioduk, fyllde hela mitt fönster med tillförsikt, nyfikenhet och intresse. Veckan är snart slut och en ny dag på ingående. Det känns bra.