585 mil

Vi planerade köra 450 mil. När vi nu lämnade tillbaka bilen hade vi kört 585 mil!
Tur att vi hade fria mil i vårt hyresavtal. Förövrigt har det blivit dyrt att hyra bil i USA. Nästa sån här resa kan det bli att vi köper en bil istället. Det har blivit det "nya" här att man köper en bil för sin semester (med garanti) och sedan lämnar tillbaka den till någon av de populära aktionsbolagen som sköter allting. Några vi pratade med berättade att det helt eller nästan helt tog bort bilkostnaden. Nåja, vi får väl se hur det blir nästa gång.

När man ligger ute på vägarna så här mycket blir man snabbt dagvilsen och det blir svårt att till och med komma ihåg var man var dagen innan. Vi har pratat mycket om vad som vi tyckt bäst om av alla de platser vi besökt och Anette återkommer ofta till Yellowstone, men sedan vacklar hon när hon fortsätter att gå igenom de olika sakerna som vi varit med om. Där är jag nog också. Älskade också Yellowstone, men sedan kommer allt annat upp. South Dakota som vi tillbringade förhållandevis mycket tid i var fantastiskt.
Badlands, Vackra Blackhills, de problematiska Lakota/oglala reservaten som berörde, Wounded knee som tog andan ur oss totalt, Mount Rushmore och dess storslagenhet och så den helt fantastiska västernstaden Deadwood. Ja South Dakota levererade verkligen. Men, det har blivit en hel del mer på den här resan också och ytterligare 8 stater som vi reste i. Det kommer förståsbehövas mer tid för att reflektera och sätta allt på sin plats.

585 mil ute på vägarna... Det har inte precis varit någon semesterlunk, men en fantastisk semester det har det varit.