All night long

Temperaturmätaren i bilen visar -16 grader. Kallaste dagen denna vinter. En vinter som mest varit mild och grå innan.
Inte mycket till snö ännu, men det kanske tar sig. För egen del har jag ett sorts förakt mot både snö och kyla. Men, jag har respekt för de som inte tycker som jag och faktiskt uppskattar det. Må de nu få sin lyckostund.

Idag har varit en sådan där lyckodag. Inte dragit någon vinstlott, men kommit till flera viktiga insikter och fått ett par positiva besked. Det är sånt där som verkligen triggar igång mig på ett positivt sätt och fyller mig med massor av härlig energi.

Har läst några bloggar. En uppskattad sysselsättning som kräver sin tid. Det finns så många av dem, men banne mig ingen likt min. Det tar jag som positivt.
Det innebär att man fortfarande kan börja att blogga och faktiskt publicera något unikt. För man är ju den man är och om man håller sig till det så blir det unikt.
En del tycks dock inte vilja vara unika. Det är uppenbart att många av de där "om livet -bloggarna" försöker härma efter varandra. Det är riktigt tråkigt.

"Oh…I want to love you all night long", sjunger The Mavericks och jag känner för att dansa. Händer aldrig, men i kväll så..i natt så

"A moment in history
That’s what you mean to me
Into the witching hour
Where only your special power
Can make any blue sky rain
Or keep everything the same
Here’s what I want to do
I Want to make love to you"

Temperaturen må vara låg utanför dessa väggar, men här inne är den hög.