Allt är bara så fantastiskt just som det är.

Färgelanda bjuder på cruising och centrum fylls av 50-tals musik och V8or.
Och jag tillbringar mesta tiden ute. Somnar t om utomhus för att sedan upptäcka att jag är utelåst. Det är då som man är glad över att det är sol och värme ute och inte minus 20 och snö...
Flera av mina vänner firar pingst i Lindesberg och judoläger och just nu finns det rätt mycket hos mig som skulle vilja vara där nu. På något sätt är det mitt rätta element. Sporten jag älskar och människorna som jag älskar. Med tanke på att jag inte är riktigt frisk ännu, var det bra att jag tackade nej denna gång, men jag kan ändå inte låta bli att sakna den där gemenskapen som jag vet att de har nu. Den skulle jag vilja vara en del av. Istället har jag tillbringat kvällen med att blandannat prova min nya mobilkamera. Blommor och växter är perfekta objekt att fota. Nu kommer jag aldrig mer behöva några filter. Älskar skärpan, fokuset och de klara färgerna. Perfekt till mitt bloggande. Dessutom extra roligt nu när jag fått ordning på det här med att mobilblogga och kan vara mer ”instant”.
Perfekt inför kommande semesteräventyr och upplevelser.

Medan solen är på väg ner bakom grantopparna, sitter jag och beskådar detta färgskådespel. Det tillsammans med all den här grönskan som precis exploderat, bildar en färgsprakande bombastisk upplevelse.
Jag vill inte gå in. Jag vill stanna kvar här ute för alltid. Kunna pausa allt just här och nu. Ingen gitarr behövs, ej heller något vin. Allt är bara så fantastiskt just som det är.