Allt är blått

Allting är blått
Och igår när kvällen kom var värmen här. Precis lagom innan snön som sägs skall komma i dag.
Och idag är det precis 11 år sedan som vi fick komma hem efter att blivit strandade på en ö i Atlanten pågrund av vulkanutbrott på Island. Det gav oss drygt en veckas längre semester och en liten Eric som varit sjuk under två veckor i semesterparadiset, frisknade tillslut till och fick på det viset också några dagar med sol och bad.
Elva år sedan...
Tiden flyr.

Maj runt nästa krön. I sommar jag skall skriva klart historien om Johnny B. Och Dany och Michelle kommer förstås få vara med och några av de andra karaktärerna .
Hösten kommer handla om redigering och sedan direkt på den sista delen av denna bokserie. Känns skönt att ha planen klar. Känns skönt att ha förutsättningarna. Känns skönt att fått möjligheten och resurserna.
När jag skriver den här berättelsen känns det som att det är något jag burit med mig sedan länge. En historia som behövde komma ut.
Ibland vet man inte förrän man påbörjat att detta är något som jag var tvungen att göra. I detta fallet berätta Johnnys historia. Jag tänker; hur många Johnny har vi inte där ute?

Dagen är blå. När skall den bli grå? Snön skall komma, men först på eftermiddagen. Nu känns det dock så långt borta.