Allt har ett slut ...och en början

Den 19 juni hade min semester precis börjat.Efter en skön morgonpromenad fastslog jag min lista på vad jag ville med den här sommaren. Detta bloggande jag om i mitt inlägg Saker att göra när man har semester.
Jag gjorde en frikostig lista på bra "tommy saker".

Spela mycket gitarr Skriva låtar Bygga om min blogg Återta arbetet med att dokumentera min släkthistoria Långa dagliga dagboksanteckningar Läsa minst 6 böcker Se ett gäng filmer Mycket tid tillsammans med familj och sköna vänner Spela massor tillsammans med Rontan
Med facit i hand kan jag konstatera att min semester blev skön, rolig, spännande och stundtals intensiv. Jag fick några underbara veckor i Florida tillsammans med min familj, jag har umgåtts med härliga vänner.
Jag fick spela en del med brorsan, har sett några filmer och hann med ett par böcker. En del gitarr har det blivit, men det skulle kunna blivit mycket mer. Framförallt skulle det kunna bli mycket mer av det mesta. Men det saknar betydelse. Jag har haft det bra och saker och ting blir som de vill oavsett vilka mål eller förhoppningar man har.

Jag tror att jag är redo nu. Redo för en höst.