Allting är vackert((Madeirabloggen)

Igår när Instagram låg nere, samtidigt som Facebooks funktioner fungerade sparsamt, trodde jag ett tag att min tid på sociala medier var över. Att jag blockerats, att jag kanske inte längre var önskvärd. Att jag avslöjats som en bluff, eller att jag tog dessa forum alldeles för allvarligt. Mina bilder som jag försökte publicera på instagram gick inte att lägga upp och på Facebook gick det inte att se några bilder.
Fick senare höra att fler än jag runt om i världen hade samma "problem". Då hade jag för länge sedan insett att det faktiskt inte var något problem. För vi lever i en märklig tid där sociala medier styr våra sinnen och ständigt påverkar. I dessa semestertider fylls våra flöden med alla fantastiska bilder från resor och trevliga händelser. Vi älskar att visa upp det bästa med oss själva och våra fantastiska förehavanden. En värld som utåt snuddar på perfektionism och överdådig lycka.
När jag igår påmint mig om detta och slutat att vara irriterad över att det inte funkade, gick vi och tog en glass längs strandpromenaden. Just där och då visste jag att denna värld egentligen inte behövde några sociala medier för att uppnå någon form av högre lycka.
Idag lägger jag ut denna bild och konstaterar att allting är vackert.