Allting rammar faller sönder utan strid

Jag behöver få struktur över dessa nätter. Ha saker att göra under de vakna timmarna. Allt annat än att bara ligga vaken och låta tiden gå åt ingen nytta.
Jag är glad över att jag inte plågade mig igenom Maple Leafs match mot Coyotes. Ännu ett skådespel i att vara sämst när det gäller.
Allting rammar faller sönder utan strid - det är så det är.
och jag letar upp den där låten på soundcloud som min bror en gång skrev och tar särskilt in raden "Jag har sjungit färdigt mina sånger".
Det finns stunder då man är färdig med allt. Det finns också stunder då man inte kan förmå sig göra den enklaste sak. Det där som varje människa har svårt att förstå om man aldrig varit inne i den där världen själv.
Klockan är snart 6 och trots att mörkret är konstant, är det över för den här gången. Ännu en natt har farit förbi och jag tänker att nästa natt måste jag ha en plan. En plan för hur man överlever nätter.