Avbrott

Hittade dessa två bilder i mitt sociala flöde. I går var det tre år sedan de togs. Vi var på väg till Miami, men vår "snabba mellandlandning" i London visade sig inte alls bli så snabb. Resultatet av omröstningen om Brexit visade att Britterna stod redo för att lämna EU. Idag tre år senare är det fortfarande oklart hur och när detta skall ske.
För oss innebar det en heldag i London. Det var kaos på flygplatsen och ingenting fungerade som det skulle. Flyg ställdes in och det rådde kraftiga förseningar. Man kan minst sagt påstå att det rådde ett kaos på Heathrow airport den dagen. Men, att döma av bilden nedan så såg vi ut att ha det rätt bra ändå. Vi kunde tillslut fortsätta vår resa över atlanten och det blev en bra semester.
Ibland behöver inte de där avbrotten betyda att det blir så mycket sämre. Jag minns att vi hade det riktigt gott den där dagen på flygplatsen i London och även om man bara vill komma fram när man är på väg, så blev det för oss ett fint minne. Hur Britterna uppfattade dagen råder det nog dock olika meningar om.