Bara några dagar in på januari

Ett orosmoment så här i början av det nya året är alltid hur det skall gå för mina hockeylag. Som tidigare år går Toronto kräftgång och det ser helt enkelt inte bra ut. Skador i truppen. Bra spelare borta, precis som i Brynäs, men det hjälper inte. Finns flera som borde kunna glänsa. Det är dock nattsvart.
Fick i går ett förslag efter Brynäs förlust mot Färjestad om att jag borde byta lag. Ville säga att det tog Färjestad två tuffa finalförluster mot just Brynäs innan man tog sitt första SM-guld ( 1975/76,1976/77). Kunde nämnt hur roligt det inte måste varit när de harvade i Allsvenskan 93/94...
Nu gjorde jag inte det. Tycker att man behöver vara ödmjuk även som förlorare. Kunde också sagt att 9 SM-guld är bra, men att 13 är bättre. Att Brynäs vann senast 2012, Färjestad 2011..

Förstår inte att motståndare alltid måste förminskas. Att man faktiskt inte kan respektera och erkänna att motståndet faktiskt var riktigt bra. Jag förstås att rivaliteten är en del av spelet. Jag har sannerligen lag som jag tycker mindre om. men jag respekterar dem ändå. utan dem skulle hockeyn bli mindre roligt.

Det är så här; för att ett lag skall kunna vinna så innebär det att minst ett annat måste förlora. Så är formeln.

Satt uppe till halv fyra i natt. Toronto förlorar med 5-1. Det känns uppgivet och meningslöst. Just nu känns det som att jag av ren självbevarelsedrift inte orkar följa spektaklet något mer. Min säsong tycks sluta tidigt i år. Bara några dagar in på januari...