Beklagan med framtidstro

Åter hemma efter några sköna veckor vid medelhavet. och allt kunde varit så där fortsatt underbart skönt om det inte vore för att lagom till hemfärd så som ett brev på posten kom förkylningen och då pratar jag inte om en vanlig klen en, utan en sådan där som t om får en tuffing som mig att gå i däck. Jag sover nästan oavbrutet i ett dygn och idag ingen feber, inget ont i halsen, lite snuva, men ingen hosta. Jag tar en promenad i det fina vädret (ja vädret är bra här hemma också måste medges), höften inte ok, men ingen smärta i något av mina sargade knän. Inte illa ändå tycker jag och bestämmer mig för att åka upp till dojon i kväll. För även om jag inte kan träna ännu, så vill jag träffa de andra i gänget, ta in atmosfär och få inspiration. Jag vill fortsätta att njuta av semester.