Betraktelser

Helgen kommer och går och jag summerar och gör avslut. Det vilar ett lugn runt omkring, men i dagar av allvar och hunger, behöver en sextitalist vara i ständig beredskap.
När mina föräldrar kommer på middag pratas det om tidens händelser, skola då och nu ...och att flytta hemifrån. Vi pratar om när jag som sjuttonåring lämnade mina föräldrar och definitivt blev vuxen. Vi pratar om de där stegen i livet som måste tas. Vi berör inte allvaret i dessa livshändelser som formar en människa, men insikten finns troligtvis runt det där köksbordet.

Nu skall snart en ny vecka inledas och det utan som helst förberedelser. Ibland får saker och ting gå lite på improvisation hur illa jag än tycker om det.

Att Brynäs åter vinner är en lättnad, men förlusten mot Leksand senast känns fortfarande tungt.
Att Toronto i natt vann var en absolut nödvändighet för mitt fortsatta välbefinnande.

Utanför finns en hel värld som väntar på att Bob Dylan skall prata Nobelpris, samtidigt som det kan konstateras att det är en tid för clowner. Jag har dock inte sett någon clown på åratal, men det tycks enligt media bara vara en tidfråga.
I USA eldar Trump på. Hillary måste vara dopad säger han på ett så övertygande sätt som bara han kan. Sedan föreslår han att ett drogtest bör göras på henne inför nästa debatt. Tiden är ur led.
Det är hösten 2016 och allt tycks bara gå igen.