Boost

Jag åker till en sjö för att hämta upp ett par tonårsgrabbar med passion för fiske. Klockan Närmar sig 11. Kväll vandrar vidare till natt. Månsken och ljus. Så här års
Klarar inte mörkret mästra. Så här får det bli nu några veckor fram till midsommar. Ljusa sköna kvällar och nätter. Det är ett löfte.

Jag räknar dagarna nu. 14 arbetsdagar kvar till semester. Tycker förvisso om att jobba, men när man nästan kan ta på den där ledigheten, när den är så nära, då finns det inga spärrar kvar.

Lyssnar på George Harrison. Han har sannerligen ett speciellt gitarrsound. Mycket av det han gjort är mästerligt. Paul och John förstod aldrig hans storhet. På ett sätt var han alldeles för bra för The Beatles. Clapton förstod det. Brättade det t om vid ett tillfälle för John då Clapton spelade med Plastig Ono band. Togs inte väl emot.

Mjölk istället för vinet. Några toner från gitarren som låter bättre än jag spelar. Jag kan ta det.

Det är midnatt i mellanmjölkens land. Jag förbereder mig för en hockeymatch. Jag förbereder mig för nattvak. Jag är förstås trött, men speedad och boostad av ljuset, musiken och min naturupplevelse.

Nu är det bara vackert.