Dagar efter

Använder tid av eftermiddagen åt att se på European cup i judo från Lund. Känner mig värd en stund förströelse och avkoppling. Skulle vilja vara där nere. Få den rätta feelingen på plats. En stor del av mig tycker ändå att det är skönt att jag valde att stanna hemma. Det är första helgen på flera veckor då jag inte är fullplanerad eller bortrest. Ibland behöver man bara vara hemma i lugnets tysta vrå och samla kraft. Det plingar till och min mejlbox har fyllts på med ett nytt brev. En liten påminnelse från Booking.com. Känns bra att veta att man inom kort skall kunna koppla bort vardagen för ett tag.

Ser första avsnittet av "så mycket bättre" på tv4play. Missar det mesta numera på teven. Det får vara så, men jag vill inte missa "Så mycket bättre". Känns som ett grymt startfält detta år. Niklas Strömstedt direkt! En personlig favorit. Är nyfiken på de alla, men Sven Bertils dag (denna gigant) känns extra spännande att se framemot.
Ser annars fortfarande nattsvart ut. Tunga dagar i efterdyningarna av veckans händelse i Trollhättan. Inget är som det skall längre. Kanske därför skönt att lämna landet för en stund. Trots att hela världen är galen. Marsielle - Here I come!