Dan före dan

Kvällspressen ger sig inte. Nu är det "värmeböljan" från Rumänien som kommer "drabba oss" och de liksom ropar ut det här budskapet som om det vore en farsot som kommer drabba vårt land. Väderleksstationerna runt om i världen ger mig dock en annan bild. För säkerhets skull går jag ut på balkongen och stirrar ut i det grå för att få se med egna ögon. Jag ser ingen sol, känner inte av någon början av en värmebölja...
Men i morgon måste det bli sol iallafall och det har nästan lovats...trots att temperaturen inte kommer bli mer än 15 grader så iallafall lite växlande molnighet.
Min bror gifter sig i morgon. Han på bilden med den blonda kalufsen och som göt v-tecken; Ronny, min tre år yngre bror. En gång i tiden var det jag och han mot världen. Vi växte upp ihop jag och han. Bara jag och han på en gård mitt ute i ingenstans med 3 km till närmsta grannar med barn. Förvisso med en närvarande mor och far. -79 kom min andra bror. Det är han; Sigge som sitter i Ronnys knä på den där bilden från Östansjö i Närke. Det är Sigge som kommer viga Ronny och hans blivande fru Maria i morgon. Sigges fru Camilla kommer spela. Jag är toastmaster. It´s a family affair. Det har det alltid varit. Jag och mina bröder. Oavsett hur mycket det regnar.