De

Vi tillbringade större delen av gårdagen i Central Park, genom att bara gå omkring, titta på människor och bara njuta. Njuta av hösten och dess färgprakt, av lugnet och det rofyllda. Precis så där som jag vill fira en födelsedag. Jag slås varje gång jag är här av det surrealistiska med denna oas mitt i allt kaos, trängsel och stress. En egen värld i en annan.

Som vanligt vaknar jag denna morgon klockan halv fem. Alltid lika utvilad och pigg. Även om jag klarar tidsskillnaden bra och har lätt för att ställa om är det just de här tidiga morgnarna som tydligt påminner mig om att jag faktiskt gjort en tidsresa. Så jag tittar på NY1 och de senaste nyheterna från stan, jag skriver i min dagbok och jag skriver på min bok. Det är ytterligare några pusselbitar som läggs tillrätta i min berättelse.

Det skall regna en timma till. Förövrigt har vädret varit fantastiskt om man bortser från snökaoset som höll oss kvar på flygplatsen i nästan tio timmar.. Det har inte varit så varmt i New York på över 100 år, men lagom till till annalkande Thanks Giving skall det bli det kallaste på över 100 år. Det är sånt man får veta om man tittar på NY1.

Det har slutat att regna och det är hög tid att ge sig ut för att ta in ytterligare en New York dag.